De Klussenier Robert Pot

De Klussenier Robert Pot
De Klussenier Robert Pot

Oostwouder Dorpstraat 38
1678 HG Oostwoud

Dien uw aanvraag in »

+31 229 755634
06 5287 6867
robertpot@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 63076608

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Robert Pot, geboren in Heemstede maar inmiddels ruim 20 jaar met veel plezier woonachtig in Oostwoud. Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden, in omgeving Oostwoud, Medemblik of Hoorn, dan ben u bij mij aan het juiste adres.

Ik heb gewerkt voor kleine bouwbedrijven waar ik alle voorkomende bouw- en verbouwwerkzaamheden heb uitgevoerd. Daarna heb ik als lid van een management team in de commercie gewerkt. Naast mijn baan heb ik mijn eerste huis, wand voor wand vernieuwd en een groot deel aangebouwd. In de loop van de jaren heb ik twee huizen gebouwd in eigen beheer. Tussen het bouwen van de huizen veel vrienden, familie en bekenden in binnen- en buitenland geholpen met diverse bouwkundige opdrachten. De werkzaamheden die ik tijdens en na mijn werk uitvoerde hebben mij een schat aan ervaring opgeleverd.

Wat kan ik voor u betekenen? U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden in en rond uw woning. Denk hierbij aan installatiewerk, het plaatsen van keukens, isolatiewerk en het plaatsen van VELUX dakramen of een volledige dakkapel. Op het gebied van houtbewerking is alles mogelijk, bijvoorbeeld: op maat gemaakte keukens, kasten, het leggen van vloeren of aftimmeren. Ik heb ook erg veel ervaring met het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren en houtskeletbouw.

Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden van een verbouwing of renovatie en kan daarbij deskundig advies geven. Ook bij een nieuwbouw project kan ik u begeleiden vanaf de  tekening, bij het aanvragen van de vergunning, tot aan de oplevering. Zo heeft u vanaf de aanvraag tot en met oplevering maar één verantwoordelijk aanspreekpunt. Ik reken geen voorrijkosten en heb de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverd werk. Kortom, Vertrouwd Verbouwen!

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Of kijk voor meer informatie op www.klussenierrobertpot.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Oostwoud voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.

Specialisaties

  • Dakraam plaatsen
  • Keuken renoveren of installeren
  • Schutting plaatsen
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
 
Loading...